Noventa i tres asociaciones de comerciantes crearán el primer Marketplace asociativo de Cataluña

Les 93 associacions, que representen més de 10.000 comerços, signen un acord on es comprometen a impulsar l’espai interactiu que permetrà a tots els comerços de Catalunya fer vendes online.

Barcelona, 30 d’abril de 2020

Les associacions de comerciants que fa setmanes van impulsar el portal slowshopping.cat, el primer directori de comerços a domicili, han seguit creixent amb adhesions d’altres associacions i han signat un acord en el qual es comprometen a impulsar el primer marketplace que serveixi de solució al comerç de proximitat de Catalunya.

El projecte que han començat a impulsar s’anomenarà cliccat.cat, i serà la solució de comerç electrònic feta a mida pel comerç, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de tots el país. El confinament, la crisi generada pel covid-19 i els canvis de comportament dels consumidors han evidenciat que per a molts comerços de proximitat, que encara no havien apostat per digitalitzar-se, hagin vist amb bons ulls la inversió que es vol fer des del teixit associatiu.

Cliccat.cat, el nou marketplace del comerç català, serà la plataforma digital de milers de botigues de barri i parades de mercats. Neix com el primer aparador comercial del país on els usuaris puguin comprar tot tipus de productes des d’una única plataforma de venda, i demostrar així, que fer compres km0, amb el valor del comerç de proximitat, també és possible des d’internet.

Les associacions impulsores del projecte, que neix com una iniciativa sense ànim de lucre, pretenen unir les poblacions i associacions de comerciants de tot el territori català, amb el clar objectiu de convertir-se en el primer centre comercial 3.0 del comerç de proximitat.

Les noranta-tres associacions impulsores que han signat aquest acord han expressat la voluntat de seguir ampliant el número d’associacions adherides al projecte, volen posar al servei del major número de comerços de Catalunya el que serà futur portal clicat.cat.

Actualment, els signants d’aquest acord són les principals associacions de comerços de Catalunya, juntament amb entitats com:

Agrupació de comerciants de Torelló - Agrupació del Comerç de Santa Coloma de Gramenet Agrupament de botiguers i comerciants de Moià Ajuntament de Cambrils - Ajuntament de Cunit - Ajuntament de Mont-roig del Camp - Ajuntament de Tordera - Argentona es mou - Asic-Som La Garriga - Ass.Palau-solità i Plegamans - Associació de botiguers i comerciants d'Olesa de Montserrat Associació de comerç comerç de Dalt - Associació de comerciants d'Olot - Associació de comerciants de Balaguer - Associació de comerciants de Santa Coloma de Cervelló Associació de comerciants de Sentmenat - Associació de comerciants del Voltreganès - Associació de comerciants i empresaris d'Alfarràs Associació Montcada Centre - Associació Terrassa Centre - Barcelona-Sants Establiments Units - Botiguers Comerciants i Professionals de Les Franqueses - Bufalà Comerç - Ca n'Oriac Comerç-Sabadell - Cerdanyola Comerç i Serveis - Comerç Actiu Canovelles - Comerç Associat Tremp - Comerç Badacentre - Comerç Castellar - Comerç de l'Estartit - Comerç de Valls - Comerç del Foix - Comerç Rubí - Comerços Associats de Premià - Eix Nou Barris - El Tomb de Reus - Fecotur Palamós - Fem Vila Martorell - Girona centre eix comercial - Gran Centre Granollers - L'Illa de Gavà - Manlleu associació de botiguers - Negoci Empresa Mataró - Organisme Autònom de desenvolupament de la conca de Barberà - Ronçana Comerç Actiu - Sabadell Comerç Centre - Sant Boi Comerç - Sant Cugat Comerç - Sitges comerç - Som Sant Sadurní - Tona punt de comerç i serveis - Ubica Arenys - Unió botiguers de Mòra de l'Ebre - Unió de botiguers de Gavà - Unió de Botiguers de Montblanc - Unió de botiguers de Reus - Unió de botiguers de Sant Vicenç dels Horts - Unió de comerciants de Ripollet - Viu comerç Vilanova i la Geltrú - Xarxa Comerç Cardedeu - Zona Alta Lleida

Sobre cliccat.cat:

El projecte neix de la necessitat d’implantar una solució de comerç electrònic feta a mida per al comerç local, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de Catalunya. Un marketplace on poder comprar als petits establiments i als mercats de les poblacions d’arreu del país a través d'internet. És un projecte sense ànim de lucre, una iniciativa oberta a totes aquelles associacions i municipis de Catalunya que s’hi vulguin afegir, i són les ganes de treballar en equip, la vocació de servei i la forta base d’associacions i comerços adherits al projecte, el principal actiu del projecte.


 Este formulario va dirigido a las entidades y asociaciones que quieren participar en el proyecto "Cliccat.cat"
De esta manera estarás al día de las novedades y tomarán parte de las decisiones del Proyecto.

Os informamos que, de acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo, de 27 de abril de 2016, relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta al tratamiento de datos personales ya la libre circulación de estos datos y por el que se deroga la Directiva 95/46 / CE, y con la ley orgánica en materia de protección de datos de carácter personal, sus datos serán incorporados en el fichero Expedientes Administrativos, del que es responsable Clicat.cat . La finalidad del tratamiento es la gestión de las actividades relativas a las áreas finalistas de actuación de la entidad, tales como impulsar el comercio de proximidad en Cataluña, promover el comercio online o actividades que organice o en las que participe. Puede ejercer su derecho a solicitar al responsable del tratamiento el acceso a sus datos personales, a rectificarlos o suprimirlas, a limitar su tratamiento oa oponerse, así como el derecho a la portabilidad de los datos, mediante escrito dirigido a: Clicat.cat, C. Nou de la Rambla, 14, 08001 Barcelona, tel. 933 01 82 67, hola@cliccat.cat