text.skipToContent text.skipToNavigation

Sobre Cliccat

Benvingut a Cliccat

Descobreix la nova forma de "anar de botigues"pel teu poble o ciutat: Cliccat és el marketplace del comerç de proximitat .

Les "botigues de sempre" donen vida i color als nostres carrers, oferint-nos un servei personalitzat i proper. Comprar en el comerç local és apostar per un model de consum més sostenible (una logística més curta implica menor petjada ecològica) i responsable (es dinamitza l'economia i el mercat laboral del nostre entorn).

Ara, a més de visitar presencialment els teus establiments favorits (no deixis de fer-ho, et rebran com mereixes!), pots comprar-Online. Quan "entres" a cliccat.cat "entres" en aquesta botiga del teu barri, poble o ciutat , que formen part dels teus senyals d'identitat. Perquè pots escollir-ho tot: comprar a internet donant suport al comerç local ... Cliccat ho fa possible.

Posa't còmode i "ves de botigues" a cliccat.cat nosaltres seguirem treballant per oferir-te la millor experiència de compra , fàcil, fiable i segura, i una oferta comercial diferent , que augmentem dia a dia incorporant nous establiments, ciutats i pobles a Cliccat.

Tens alguna idea o suggeriment? ◄ Ens encantarà escoltar-la, gràcies per ajudar-nos a millorar Cliccat