text.skipToContent text.skipToNavigation

SHIRO MISO 380 gr, KENSHO

7,75 €

Venut per  Supernatural Sant Cugat
El Shiro Miso Kensho és un Miso de proximitat (Delta de l'Ebre). Ideal per sopes suaus i per la gent que vol un Miso que no sigui massa salat.

Saber-ne més...

Quantitat
Disponible des: Dimarts 19 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

El Shiro Miso Kensho és un Miso Bio molt suau fet al Delta de l’Ebre. S’utilitza per elaborar la famosa sopa de miso, en vinagretes i altres salses i per incrementar el sabor de les verdures.

 

AQUEST TAMARI QUÈ TÉ D’ESPECIAL?

  • És un producte de proximitat ja que està elaborat al Delta de l’Ebre. Kensho és una empresa catalana fundada per Meritxell (quarta generació d’arrossers del Delta) i per Humbert (especialista en negocis sostenibles).
  • És un Miso que porta més arròs que soja això el fa més suau, que necessiti menys temps de fermentació i també menys sal.
  • És sense pasteuritzar i això fa que conservi tots els enzims.

INGREDIENTS

Arròs, soja, aigua, sal marina i koji-kin

ALERGENS

Pot contenir traces de gluten

Porta soja.

PRECAUCIÓ

El Shiro Miso porta poquíssima sal però així i totcCal tindre-ho en compte si el metge ens ha prohibit totalment la sal.

ELS NOSTRES CONSELLS

  • El Miso és un aliment fermentat així que el posarem a la sopa quan ja hem apagat el foc i així no perdrà sabor ni nutrients.
  • Com el Shiro Miso Kensho no està pasteuritzat un cop obert el posarem a la nevera.