text.skipToContent text.skipToNavigation

Tamari KENSHO 250ml ( elaborat per Kensho)

13,00 €

Venut per  Supernatural Sant Cugat
El Tamari Kensho és una salsa de soja de proximitat (Delta de l'Ebre). Ideal per condimentar arrossos, verdures, pasta i altres aliments.

Saber-ne més...

Quantitat
Disponible des: Dimarts 19 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

El Tamari és una salsa de soja però sense blat. S’utilitza per condimentar i potenciar el sabor dels aliments en lloc de la sal. 

AQUEST TAMARI QUÈ TÉ D'ESPECIAL? 

  • És un producte de proximitat ja que està elaborat al Delta de l’Ebre. Kensho és una empresa catalana fundada per Meritxell (quarta generació d’arrossers del Delta) i per Humbert (especialista en negocis sostenibles).
  • El seu sabor és intens i delicat gràcies al seu procés natural de fermentació (moltes salses de soja tipus Tamari són hidrolitzades, que és un procés químic).
  • No té gluten (ni traces).
  • És sense pasteuritzar i això fa que conservi tots els enzims.

INGREDIENTS- soja, koji, aigua.

ALERGENS - No té gluten ( ni traces) - Porta soja

PRECAUCIÓ  

El tamari com totes les salses de soja porta sal. Cal tindre-ho en compte si el metge ens ha prohibit totalment la sal.

EL NOSTRE CONSELL
Afegir el tamari sempre a l’últim moment de la cocció dels aliments i així no perdrà sabor ni nutrients.