text.skipToContent text.skipToNavigation

Teclat Gaming Krom KERNEL

69,00 €

Venut per  Up Digital Palamós (Palamós)
Teclat Gaming Krom KERNEL

Saber-ne més...

Cantidad
Pròxim lliurament disponible: Dimarts 13 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Recollida a botiga

gratis per a articles d'una mateixa botiga

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

Kernel
Krom Kernel arriba per satisfer les teves necessitats com a gamer, gràcies als seus switches mecànics d'alta qualitat i els seus 16.800.000 de colors amb els quals cada pulsació deixarà empremta.
A l'no necessitar de programari addicional, podràs gaudir a l'hora de les prestacions d'aquest teclat mecànic i triar entre diferents modes d'il·luminació utilitzant només combinacions de teclat. Si els teus jocs són diferents, la teva forma de jugar també pot ser-ho amb Krom Kernel.

Disseny i il·luminació

  • Kernel posseeix un panell superior d'alumini amb dues pestanyes elevadors que t'ajudaran a adaptar-lo a l'altura que necessitis. La seva sòlida estructura t'aportarà estabilitat en cada moviment i resistència enfront de el pas el temps.
  • El disseny sense Reposa de Kernel està pensat perquè puguis portar amb tu a qualsevol lloc, ja siguin esdeveniments, competicions o quedades amb amics.
  • Kernel compta amb il·luminació RGB en cada switch i 9 efectes d'il·luminació totalment personalitzables: podràs canviar la velocitat i intensitat de cada efecte i veure cada tecla amb un cop de vista gràcies a la intensitat de la seva il·luminació LED