text.skipToContent text.skipToNavigation

Teclat Gaming Krom KERNEL

66,24 €

-4%

69,00 €

Venut per  Up Digital Palamós Palamós
Teclat Gaming Krom KERNEL

Saber-ne més...

Quantitat
Disponible des: Dimarts 19 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

Kernel
Krom Kernel arriba per satisfer les teves necessitats com a gamer, gràcies als seus switches mecànics d'alta qualitat i els seus 16.800.000 de colors amb els quals cada pulsació deixarà empremta.
A l'no necessitar de programari addicional, podràs gaudir a l'hora de les prestacions d'aquest teclat mecànic i triar entre diferents modes d'il·luminació utilitzant només combinacions de teclat. Si els teus jocs són diferents, la teva forma de jugar també pot ser-ho amb Krom Kernel.

Disseny i il·luminació

  • Kernel posseeix un panell superior d'alumini amb dues pestanyes elevadors que t'ajudaran a adaptar-lo a l'altura que necessitis. La seva sòlida estructura t'aportarà estabilitat en cada moviment i resistència enfront de el pas el temps.
  • El disseny sense Reposa de Kernel està pensat perquè puguis portar amb tu a qualsevol lloc, ja siguin esdeveniments, competicions o quedades amb amics.
  • Kernel compta amb il·luminació RGB en cada switch i 9 efectes d'il·luminació totalment personalitzables: podràs canviar la velocitat i intensitat de cada efecte i veure cada tecla amb un cop de vista gràcies a la intensitat de la seva il·luminació LED