text.skipToContent text.skipToNavigation

Beucarnea

45,00 €

Venut per  Kokedamas Lucciana ( Palamós)
Cantidad
Pròxim lliurament disponible: Dimarts 13 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Recollida a botiga

gratis per a articles d'una mateixa botiga

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

DESCRIPCIÓ: Una planta molt resistent! Amb les seves fulles rígides ajuda a mantenir-se en bones condicions dins de l'interior on hi ha aire condicionat a l'estiu o a l'hivern quan tinguis la calefacció.

CURES: El reg d'aquesta Kokedama Beucarnea a l'estiu ara que puja la temperatura és 1 vegada cada 7 dies i a l'hivern 1 vegada cada 30 dies. Només regar-la quan s'estigui segur que la bola està seca realment, no abans. El reg és per immersió, en una galleda amb aigua reposada o temperada o de pluja, es submergeix tota la bola de kokedama durant 3 o 5 minuts i/o fins que acabi de sortir tota les bombolles, escórrer una mica i col·locar un el seu lloc triat damunt d'un platet.

EMPAQUETATGE: La Kokedama Beucarnea es lliura en la seva caixa expositora de cartó. Presentació dissenyada, tant per a facilitar el transport, com per a sorprendre el destinatari en rebre a casa a la seva nova mascota verda. Inclou les instruccions que ens ajudaran a conèixer la manera de cuidar correctament d'aquest ésser viu, una altra targeta que és una kokedama?, un platet on s'exhibirà el nostre engreït.