text.skipToContent text.skipToNavigation

Kokedama de Pachira d'un sol tronc

30,00 €

Venut per  Kokedamas Lucciana ( Palamós)
Cantidad
Pròxim lliurament disponible: Dimarts 13 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Recollida a botiga

gratis per a articles d'una mateixa botiga

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

DESCRIPCIÓ: Una planta que en la cultura oriental la consideren que atreu la prosperitat i l'abundància. La seva base d'un sol tronc ho fa únic i  la forma amanada de les seves fulles que acaba en punta, servia perquè els pensadors orientals ho consideréssin que atreia l'èxit!

CUIDATS: El reg de la Kokedama Pachira d'1 tronc a l'estiu ara que va pujant la temperatura és 1 vegada cada 7 dies i a l'hivern 1 vegada cada 30 dies. Només regar-la quan estiguem segurs que la bola està seca realment no abans. El reg és per immersió, en una galleda amb aigua reposada o temperada o de pluja se submergeix tota la bola de kokedama durant 3 o 5 minuts i/o fins que acabi de sortir totes les bombolles, escórrer una mica i col·locar un el seu lloc triat damunt d'un platet.


EMPAQUETATGE: La Kokedama Pachira d'1 tronc es lliura en la seva caixa expositora de cartó. Presentació dissenyada, tant per a facilitar el transport, com per a sorprendre el destinatari en rebre a casa a la seva nova mascota verda. Inclou les instruccions que ens ajudaran a conèixer la manera de cuidar correctament d'aquest ésser viu, una altra targeta de que és una kokedama?, un platet on s'exhibirà el nostre engraït.