text.skipToContent text.skipToNavigation

Kokedama Palmera (Chamadorrea Elegans)

26,00 €

Venut per  Kokedamas Lucciana ( Palamós)
Cantidad
Pròxim lliurament disponible: Dimarts 13 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Recollida a botiga

gratis per a articles d'una mateixa botiga

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

DESCRIPCIÓ: Aquest tipus de palmera s'adapta molt bé en interior. Té una gran capacitat d'atrapar substàncies nocives de l'aire, millorant la qualitat de l'ambient en el qual es troben. Les formes i el verd de les seves fulles ens traslladen a un ambient tropical.


CURES: El reg de la Kokedama Chamadorrea a l'estiu ara que va pujant la temperatura és 1 vegada cada 7 dies i a l'hivern 1 vegada cada 30 dies. Només regar-la quan estem segurs que la bola està seca realment, no abans. El reg és per immersió, en una galleda amb aigua reposada o temperada o de pluja se submergeix tota la bola de kokedama durant 3 o 5 minuts i/o fins que acabi de sortir tota les bombolles, escórrer una mica i col·locar un el seu lloc triat damunt d'un o platet.

EMPAQUETATGE: La Kokedama Chamadorrea o Palmera Elegan es lliura en la seva caixa expositora de cartó. Presentació dissenyada, tant per a facilitar el transport, com per a sorprendre el destinatari en rebre a casa a la seva nova mascota verda. Inclou les instruccions que ens ajudaran a conèixer la manera de cuidar correctament d'aquest ésser viu, una altra targeta que és una kokedama?, un platet on s'exhibirà el nostre engraït.