text.skipToContent text.skipToNavigation

Barbacoa carbó galleda Ø 26 cm

13,75 €

Venut per  Ferreteria c. oriol Rubí
Pràctica i portàtil per a poder gaudir on vulguis d'un saborosa barbacoa. Fàcil transport.

Saber-ne més...

Quantitat
Disponible des: Dimarts 19 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

Pràctica i portàtil per a poder gaudir on vulguis d'un saborosa barbacoa.Una barbacoa de disseny original perquè te la puguis portar fàcilment a qualsevol lloc. És metàl·lica i té una ansa ergonòmica en fusta per al seu còmode transport. A més, la barbacoa té un espai addicional sota el contenidor de carbó, per a poder guardar una quantitat extra. Inclou graella de metall cromat.CONSELLS PREVIS
Tant si s'usa llenya com a carbó, és molt important no començar a cuinar la carn fins que les brases estiguin blanquinoses i sense flama. Un truc perquè les brases durin més és tirar-los una mica de sal grossa. Això, a més, evitarà que es generi tant de fum. I, sobretot, la graella ha d'estar molt calenta abans de posar la carn.

JA EN LA GRAELLA
Abans de posar la carn convé decidir l'altura de la graella. En general s'aconsella que estigui a uns 20 cm de les brases, però en el cas de peces grans –com chuletones– convé separar la graella més de les brases. Així es fan a foc lent i s'evita que es chamusquen per fora i quedin crues per dins. No convé marejar a la carn, tot el contrari. Primer una cara fins que se segelli bé i després l'altra. I la carn s'amaneix just abans de retirar-la de la graella, mai abans, perquè alliberarà sucs i quedarà més seca.

  • Presentació: Caixa
  • Material estructura: Metall
  • Altura: 25cm
  • Diàmetre: 26cm