text.skipToContent text.skipToNavigation

Abejorro Tramposo

12,00 €

Venut per  Naips & Co (Palamós)
Per guanyar a El Borinot trampós, has de desfer de les teves cartes abans que qualsevol altre jugador, i a diferència de la majoria dels altres jocs, pots fer trampa per tirar les cartes de la mà

Saber-ne més...

Cantidad
Pròxim lliurament disponible: Dilluns 19 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

Per guanyar a Al Abejorro Tramposo, has de desfer de les teves cartes abans que qualsevol altre jugador, i a diferència de la majoria dels altres jocs, pots fer trampa per tirar les cartes de la mà. Tíra-les per sobre de l'espatlla, amaga-les a la teva camisa! Un dels jugadors representa el vigilant, però, si t'enxampen fent trampes, llavors has de conservar la teva carta original i prendre una de el vigilant també, mentre que també assumeixes el paper del vigilant.

Apart de les trampes, has de jugar cartes en la pila central que coincideixin d'alguna manera amb la carta superior que ja hi és, possiblement usant els poders especials de les diferents cartes d'insectes també.

També pot intentar robar una targeta de llagosta que es troba entre tu i els seus veïns. Si aconsegueixes arrabassar sense que s'adonin, els obligues a robar dues cartes més de la baralla.

Jugadors: 3-5 Edat: +7

Temps: 20-25 minuts

Com jugar a Al Abejorro Tramposo  https://youtu.be/ewJt0FYRgKY