text.skipToContent text.skipToNavigation

Aventureros al tren La vuelta al Mundo

69,95 €

Venut per  Naips & Co (Palamós)
¡Aventureros a el Tren! és un joc d'aventures en tren. Els jugadors acumulen cartes de certs tipus de vagons que els permeten connectar diferents ciutats al llarg i ample de mapa.

Saber-ne més...

Cantidad
Pròxim lliurament disponible: Dilluns 19 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

El món està canviant ràpidament.
 
Les vies de tren uneixen països i continents, i viatges que abans requerien setmanes ara poden completar-se en qüestió de dies. Els mars ja no són obstacle: enormes vaixells de vapor creuen els oceans amb centenars de passatgers. Des de Los Angeles fins a Sydney, des Múrmansk fins Dar Es Salaam, ¡Aventureros al Tren! La Vuelta al Mundo et porta d'aventures per tot el globus. Tots a bord, un viatge inoblidable va a començar!
 
¡Aventureros al Tren! La Vuelta al Mundo és l'última novetat en aquesta sèrie de jocs d'aventures en tren.
 
Els jugadors acumulen cartes de diferents tipus (Tren i Vaixell), que els permeten cobrir recorreguts ferroviaris o marítims sobre un tauler de doble cara bellament il·lustrat, que mostra un mapa del món per una banda i la regió dels Grans llacs d'Amèrica del Nord per l' un altre. Amb les seves intuïtives regles i les seves decisions estratègiques, ¡Aventureros al Tren! La Vuelta al Mundo és una invitació a l'aventura per a viatgers tant experimentats com nous.

CONTINGUT


1 tauler de joc de doble cara (Món / Grans llacs), 165 peces de Tren, 250 peces de Vaixell, 140 cartes de Transport, 120 cartes de Bitllet de destinació (65 per al món, 55 per als Grans llacs), 15 Ports , 5 marcadors de Puntuació i 2 llibres de regles.
A partir de 8 anys de 2-5 jugadors de 30-60 minuts de partida. Com es juga a ¡Aventureros al Tren! La Vuelta al Mundo https://youtu.be/lTA_UIN_Onc