text.skipToContent text.skipToNavigation

Devolucions

Errare humanum est ...

Vols modificar una comanda? La teva compra no et convenç? Que no s'estengui el pànic, està tot controlat ...

Si ja has confirmat la teva comanda però vols modificar-la, disposes de 60 minuts a partir de la confirmació per fer-ho. Per a això, accedeix al teu compte i localitza la comanda a l'apartat "Històric de comandes". Quan ho trobis, anul·la-ho i comença de nou el procés de compra. La comanda anul·lada no serà carregada a la targeta de crèdit , i el saldo de fidelització generat amb la comanda també s'anul·larà.

Si ja has rebut la teva compra i vols una devolució, disposes de 14 dies naturals a partir de la seva recepció per retornar-la. En període d'estat d'alarma dit termini començarà a computar-se a partir de la finalització de l'esmentat període.

Tingues en compte que per normativa legal determinats productes no admeten devolució , per exemple:

  • Articles confeccionats o personalitzats d'acord amb les especificacions de client.
  • Productes que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  • Productes que, després del seu lliurament i per la seva naturalesa, s'hagin barrejat amb altres.
  • Productes desprecintats, en particular determinades peces de roba, pel·lícules de cinema, música, videojocs o programes informàtics en suport físic com CD, DVD o BlueRay.
  • Roba interior.
  • Productes d'alimentació.

Per retornar la teva comanda accedeix al teu compte i localitza l'apartat " històric de comandes ". Quan ho trobis, tria l'opció " retornar comanda "; el sistema et mostrarà les opcions disponibles per a la devolució (lliurament en botiga, lliurament en oficina postal, recollida a domicili ...) i els seus possibles costos associats. Un cop s'hagi completat el procés devolució, l'import de la comanda serà reintegrat a la targeta de crèdit , i el saldo de fidelització generat amb la comanda també s'anul·larà.

Tens dubtes o necessites ajuda? ► Contacta amb nosaltres