text.skipToContent text.skipToNavigation

Oli essencial Synergy Purify 30ml, MARNYS

11,78 €

-9%

12,95 €

Venut per  Supernatural Sant Cugat
Aquesta combinació d’olis essencials purifica l’ambient de bacteris i olors. És un dels preferits pels nostres clients ja que deixa un ambient molt agradable.

Saber-ne més...

Cantidad
Disponible des: Divendres 24 - Lliurament de 09 a 12h

Enviament a domicili

des de 3,95 per a la teva comanda sense límit de productes ni botigues

Devolució

gratis Et garantim la devolució gratuïta d'aquest producte

Escull l'hora de lliurament

Tria la franja horària per al lliurament de la teva comanda

La fórmula d’essències Synergy Purify ens ajuda a gaudir d’espais amb un olor molt agradable i lliure d’olors desagradables. La seva composició natural ens dona la tranquil·litat de que no estem inhalant cap producte artificial.

Per què aquest producte i no altres semblants?

Perquè la marca Marnys sempre treballa amb una qualitat molt bona a un preu molt raonable. Això ho notem molt quan la gent ens comenta que estan encantats tant amb el Difusor de Bambú que tenim com amb aquesta fórmula d’olis essencials.

Composició

Oli de la pell de taronja dolça, oli de la pell de llimona, oli de la pell de bergamota, oli de la fulla de Herbabona del Camp, oli de la fulla de Romaní, oli de Gerani, oli de la fulla d’arbre de Té, Lavanda, oli de llemes florals de clau, citral*, linalool*, limonene*, geraniol*, citronellol* i eugenol*.

*Ingredients naturalment presents a l’oli essencial

Al·lèrgens

Revisar la composició de cada oli essencial que volem escollir per si hi alguna planta o component al que som al·lèrgics.

Dosificació

Com a norma posem un 5 gotes d’oli essencial. Això ja depèn segons quin tipus d’oli essència, la seva concentració, la dimensió de l’espai on el posem o quin efecte busquem. Com a consell direm que mai l’aroma ens ha de ser massa fort.

Precaucions

No ingerir i evitar el contacte amb els ulls i mucoses.

Mantindre-ho fora de l’abast dels nens i no utilitzar davant de persones amb al·lèrgia a alguna d’aquestes plantes o amb problemes respiratoris molt greus. Tampoc en habitacions tancades amb nens de menys de 3 anys.

El nostre consell

Quan volem netejar un ambient primer deuríem, si és possible, ventilar-lo obrint les finestres i després posar el difusor amb el aquesta essència. El resultat és impressionant.