text.skipToContent text.skipToNavigation
¡SOLO 48 HORAS! en cliccat.cat


NOMÉS 48 HORES!


Tirem la casa per la finestra!!!


A més dels descomptes de fins al 30%,
amb cada compra que realitzis per un import mínim de 39 €,
rebràs tres vals regalo de 10 € cadascun.

Vals regal per a canviar fins al 22 de desembre de 2021 inclusivament,
en compres mínimes de 39 € (s'admet només un val regalo per compra).


POTS COMPRAR TOTES LES VEGADES QUE VULGUIS PER A ACONSEGUIR ELS TEUS VALS REGAL.TERMES I CONDICIONS


Promoció Black Friday Èxtasi aplicable a qualsevol compra igual o superior a 39 €, vàlida fins al 30 de novembre de 2021 inclòs. Per compres superiors a 39 €, es generen 30 € de regal en tres vals de 10 €, que s'enviaran per correu electrònic a l'usuari el 03 de desembre de 2021; seran canviables fins al 22 de desembre de 2021 inclusivament, admetent-se un sol cupó per compra superior a 39 €.

L'USUARI POT REALITZAR TANTES COMPRES COM DESEE: CADA VEGADA QUE COMPRI PER UN IMPORT SUPERIOR A 39 €, GENERARÀ TRES VALS REGAL DE 10 € CADASCUN PER A USAR EN FUTURES COMPRES.

*Promoció Black Friday Fever descomptes vàlida fins al 30 de novembre inclòs. Tots els productes a la venda en cliccat.cat compten amb un descompte d'entre un 5% i un 30%. El descompte s'aplica automàticament en el procés de compra. El descompte s'aplicarà sobre el preu dels articles, i no sobre el cost de transport si n'hi hagués.

**Promoció Black Friday Fever “costos de transport 0 €” aplicable a qualsevol compra igual o superior a 9,95 €, vàlida fins al 30 de novembre inclòs. S'aplica automàticament en el procés de compra. Vàlid per a totes les modalitats de servei de lliurament oferts per Correus i per a “Recollida en botiga”. Alguns establiments poden establir restriccions si ofereixen un sistema logístic propi o alternatiu al de Cliccat.

Cliccat podrà anul·lar un descompte o compra si, en aplicar-se el descompte en aquesta:

  • l'usuari adquireix productes per a la seva distribució o revenda. Aquest suposat específic està exclòs de l'objecte de la plataforma, que és la venda al consumidor final.
  • un sol client es beneficia d'un descompte o una promoció en un mateix establiment igual o superior a 250 € durant el període promocional. Per a realitzar el càlcul, es tindran en compte les compres realitzades per un mateix usuari en un establiment durant la vigència de l'oferta o descompte.

Les botigues en cliccat.cat, excepcionalment, poden modificar o cancel·lar els descomptes establerts en funció de la política comercial de l'establiment o de les marques que distribueixen, així com per restriccions legals aplicables al seu sector.

En tots els casos s'atendrà el criteri de “presumpció de frau de llei”.

Cliccat es reserva, sense previ avís i en qualsevol moment, el dret de desactivar…

  • a) totalment o parcialment.

  • b) temporal o definitivament.

…una acció comercial…

  • a) per a un, diversos o tots els establiments de la plataforma.

  • b) per a un, diversos o tots els articles de la plataforma.

…quan interpreti que, aprofitant l'operativa del marketplace, un usuari o grup d'usuaris estan:

  • obviant els límits marcats en els punts anteriors,

  • incorrent en qualsevol pràctica que vulneri el principi de la bona fe,

  • entre en conflicte amb els legítims interessos de la plataforma i/o els seus establiments.